Miami Pizza & Restaurang i Lund

Erik Anderberg april 2017.

Letar du efter den där stabila pizzerian som alltid levererar en pizza till dig i våt och torrt. Härifrån du beställer efter en utekväll eller för en hemmakväll, men som restaurangbesök är det inte alltför spännande.

Hittar du till Allhelgonakyrkan så hittar du till Miami som de gamla ordspråken inte säger. Pizzorna i Skåne som använder kofri ost fortplantar sig och här hittas en av våra sådana. På plats kan du sitta bland palmerna som tapetserats upp på väggarna och beställa från ett antal pizzor med såväl veganska köttprodukter som rena råvaror. Beställning sker över disk och pizzorna dyker upp lika snabbt som en förväntar sig.

Miamis Vegos
Miamis Vegos

Detta är varianten Vegos med extra vegansk kyckling. Vegoköttet må vara lite tråkigt i sig själv, men osten är helt ok. Inget märkvärdigt över det hela, men det är ändå en god och mättande pizza.

Miamis salami
Miamis salami

Här är det varianten Salami. Vilket är något av ett förbryllande namn då den inte smakar salami alls. Liksom föregående pizza så är det en klart godkänd pizza, men vi har haft bättre ostblandning och mer spännande topping.

Miami pizzeria känns som en sån där kvarterspizzeria som alltid levererar en stabil upplevelse. Du går hit på nyårsdagen, men skulle inte tänka på att beställa något till aftonen. Vi får se hur det här kommer stå sig i konkurrensen nu när veganpizzorna börjar slå igenom!

Hemsida: Miami Pizza & Restaurang
Adress: Allhelgona kyrkogata 4, 223 62 Lund, Sverige

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterGoogle+0